WIE ZIJN WIJ

Melanie Haveman

Groepsreizenspecialist sinds 2005

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Melanie Haveman, 46 jaar en samenwonend met man en 2 kinderen in Apeldoorn. Naast uiteraard reizen (organiseren) houd ik van zingen, lezen, shoppen, hardlopen en leuke dingen doen met mijn gezin en vriendinnen.

Het organiseren van groepsreizen doe ik nu alweer meer dan 18 jaar, wat vliegt de tijd! En dat is ook niet zo gek: ‘Time flies when you’re having fun!’ Met veel plezier ga ik dagelijks naar mijn werk en dat komt vooral door het leuke contact met de groepen, mijn fijne collega’s en lokale partners in het buitenland. Het allerleukste vind ik natuurlijk om van de groep te horen dat ze een geweldige reis & ervaring hebben gehad. Daar doen we het allemaal voor! Bij het organiseren van een groepsreis komt namelijk veel kijken en er gaat veel tijd inzitten. Het is een heel project en het gaat om de details, vooral die waar de groep zelf niet aan denkt en mee bezig is. Dat werk neem ik graag uit handen en ga hierbij geen uitdaging uit de weg.

Sinds 2021 mag ik voor TourEurope en de mooie stichting werken. Nu organiseer ik niet alleen onvergetelijke groepsreizen, maar draag ik ook nog op een andere manier mijn steentje bij en kunnen er meer kinderen op reis die dat anders niet zouden kunnen. Hoe mooi is dat! Het is zo belangrijk, vooral voor de jeugd en in de tijd waarin we nu leven, om offline ervaringen op te doen en op reis te kunnen gaan. Even weg uit je eigen omgeving, samen op reis en wat van de wereld zien. Want je weet: ‘Those who travel live twice’.

Reisplannen? Laat het me weten, ik ga graag voor je aan de slag!

Karin Smit

Groepsreizenspecialist sinds 1998

Graag stel ik mij hierbij voor! Mijn naam is Karin Smit, ik ben 48 jaar, getrouwd en we hebben een zoon van  14 en een dochter van 12. Ik houd van tuinieren, lezen, TV kijken, fotograferen en leuke dingen doen met ons gezin. 1 van die leuke dingen is een jaarlijkse reis maken naar ons favoriete vakantieland Amerika.

Talen, plannen en reizen past helemaal in mijn plaatje, dus na de MTRO ben ik in 1994 bij de stichting komen werken. In de loop der jaren is mijn takenpakket enorm uitgebreid, waaronder het regelen van meerdaagse reizen en de planning van de bussen voor TourEurope. We hebben geen winstoogmerk dus we hoeven niet de grootste te worden. Daardoor kunnen we de reizen die we doen alle aandacht geven. Het mooie van onze organisatie vind ik ook, dat je door het boeken van een reis bij TourEurope indirect een kind steunt die anders niet op reis zou kunnen (zie ‘Over ons’).

Ook na zoveel jaar vind ik het nog steeds heel leuk om een meerdaagse reis te organiseren. Daarbij laat ik liever niets aan het toeval over en daarom gaat ’s ochtends vroeg ook weleens de wekker om toch even op de Track & Trace te kijken of de groep op tijd is bij de boot. Ik word er altijd blij van als het lukt de juiste bus en meest geschikte chauffeur voor een groep te plannen en wanneer de rit naderhand een groot succes is geweest. In de loop der jaren bouw je met de vaste groepen een goede en persoonlijke band op, wat ik heel waardevol vind.

Graag help ik jou ook met de organisatie van je reis. Dus aarzel niet en neem contact op!