OVER TOUREUROPE

Over ons

TourEurope is een specialist als het gaat om het organiseren van groepsreizen in binnen- en buitenland. In samenwerking met ElboBus kunnen wij onze eigen bussen aanbieden die je snel en vertrouwd kunnen vervoeren naar bijna alle bestemmingen in Europa. Zo kunnen we grote groepen vervoeren en de mooiste plekjes in Europa laten zien. Ons team van enthousiaste groepsreis specialisten en gekwalificeerde chauffeurs hebben jarenlange reiservaring en weten wat er nodig is om van een groepsreis in Europa een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar een leuke schoolreis binnen Nederland, of met het hele personeel wilt genieten van een prachtige bestemming in Europa. Wij brengen je overal naar toe en regelen de groepsreis van A tot Z.

Advies en planning

Voordat je met de hele groep op reis gaat, komen we samen om de plannen te bespreken. Zo kunnen wij een goed reisadvies geven over de bestemmingen en de excursies die passen binnen jouw groep. Omdat we werken met ervaren partners kunnen wij de leukste activiteiten en excursies aanbieden. TourEurope gaat net even iets verder dan de standaard highlights van een bestemming, zodat je kunt terugkijken op een geslaagde reis. Ook het zoeken naar de beste accommodatie kun je wel aan ons overlaten. Wij maken afspraken met gerenommeerde accommodaties ter plaatse zodat jij geniet van de beste prijzen voor jouw groepsreis. Bekijk ons grote aanbod reizen in Europa en maak een afspraak voor de organisatie van jullie volgende trip.

De stichting achter TourEurope

TourEurope valt onder dezelfde stichting waar ElboBus, Summercamp Heino, outdoor park Go Challenge en Dinoland Zwolle onder vallen: Stichting Kinderoord Schaarshoek.Een stichting die als doel heeft om betaalbaar vermaak (Dinoland & Go Challenge), verblijf (Summercamp), vervoer (ElboBus) en reizen (TourEurope) voor iedereen mogelijk te maken. Inclusiviteit is een kernwaarde die dicht bij ons hart ligt. Wij verwelkomen en vervoeren het liefst álle kinderen om hen een avontuurlijke, vrolijke en leerzame dag, kamp of reis te bezorgen. Maar helaas is dat niet voor alle kinderen zomaar mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld worden bemoeilijkt door financiële omstandigheden of ziekte. Deze kinderen worden op verschillende manieren door de Stichting ondersteund. Zo wordt een deel van de omzet van alle bedrijven afgedragen aan Stichting Let’s go together kids. Deze (ook aan TourEurope) gelieerde stichting zet zich in voor de sponsoring van schoolreisjes en zomervakanties voor kinderen die daar door financiële omstandigheden anders niet van kunnen meegenieten. Zo kunnen deze kinderen bijvoorbeeld kostenloos op het door de Stichting georganiseerde Summercamp of gratis mee op schoolreisje naar Dinoland. Met een boeking van een reis via TourEurope steun je deze kinderen. Summercamp Heino is een groepsaccommodatie met 1000 bedden waar uiteenlopende jeugdkampen georganiseerd worden. Outdoor park Go Challenge ligt op loopafstand van Summercamp Heino waar leuke en spannende outdoor activiteiten georganiseerd worden zoals klimmen en boogschieten. Bij Dinoland Zwolle kunnen kinderen en hun ouders genieten van een geweldig leuk dagje uit. ElboBus is het vaste busbedrijf van TourEurope en we hebben zowel luxe, maar betaalbare touringcars voorzien van alle gemakken, maar ook originele oldtimerbussen onder de noemer ClassicBus. De ElboBussen worden ingezet voor vervoer naar onze eigen parken als ook transfers, promotie-, trouw- en evenementenvervoer, schoolreisjes en meerdaagse groepsreizen in binnen- en buitenland. De Stichting, en daarmee TourEurope, heeft geen winstoogmerk en eventueel gemaakte winst wordt weer geïnvesteerd in het doel van de stichting.