Groepsreizen op maat naar Wenen

Ontdek Wenen

Ontdek en geniet van al het pracht en praal van de wereldhoofdstad van de klassieke muziek! Het historisch centrum van Wenen staat niet voor niets op UNESCO’s wereld erfgoedlijst. Het hart van het centrum staat boordevol architectonische gebouwen zoals barokke kastelen, de historische boulevard ‘Ringstrasse’, indrukwekkende gebouwen, monumenten en parken.

Bezoek na de ‘Innere Stadt’ het voormalig Keizerlijk Paleis Hofburg, de Nationale Bibliotheek, Heldenplatz, Michaelerplatz, de prachtige Stephansdom aan de Stephansplatz, de Spaanse Rijschool, het Sissi Museum, Schloss Schönbrunn, de oudste dierentuin ter wereld of bewonder de kleurrijke huizen van Hundertwasser.

Geniet van het uitzicht bij het Belvedere Museum of tijdens een ritje in de reuzenrad van het bekende pretpark Prater. Zoals je ziet, er is veel te zien en te doen in deze kosmopolitische stad.

Naast dit alles kun je hier natuurlijk ook genieten van de Weense gezelligheid en heerlijke Oostenrijkse keuken. Eet een Wienerschnitzel bij Plachutta, drink een kopje koffie met een stukje Sachertorte bij Café Central of proef een biertje in een Bierstube.

Kortom je zal niets te kort komen in het prachtige Wenen!

OP REIS NAAR WENEN MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

Combineer Wenen met Bratislava, Praag of Boedapest!