Groepsreizen op maat naar Stockholm

Ontdek Stockholm

Pippi Langkous, ABBA, IKEA, wie kent het niet?

Niet zonder reden heeft de Zweedse hoofdstad Stockholm de reputatie uniek te zijn. Door de bijzondere ligging, een moderne tijdsgeest, sterke culturele infrastructuur en noordelijke charme biedt deze stad een onvergelijkbare sfeer.

De op 14 rotseilanden gebouwde Koninklijke hoofdstad ligt tussen het Malärmeer en de Oostzee. De afzonderlijke eilanden zijn door een groot aantal bruggen aan elkaar verbonden.

De Middeleeuwse oude stad en het Koninklijk paleis vormen het stadscentrum. In de oude stad Gamla Stan ontdek je middeleeuwse kloosters, gezellige cafés, originele winkeltjes en kunstgalerijen.

In Openluchtmuseum Skansen ga je terug in de tijd. Dit is een stad in een stad, met huizen uit de 18e, 19e en 20e eeuw, een smederij, een glasblazerij, een apotheek en bakkerij. De medewerkers lopen in kleding uit het bijbehorende tijdperk en weten zoveel te vertellen over het dagelijks leven in het verleden, dat je het gevoel krijgt dat je hier met een tijdmachine bent gekomen.

Välkommen till Stockholm!

OP REIS NAAR Stockholm MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

SkyView, de transparante lift brengt je naar de top van de Ericsson Globe, vanwaar je een spectaculair overzicht hebt over de stad