Groepsreizen op maat naar Rome

Ontdek Rome

Rome is een ware schatkist, een openluchtmuseum gevuld met gebouwen van onschatbare waarde en ongelooflijk veel bezienswaardigheden.                                                        Het zal moeilijk worden om al het moois tijdens je reis te ontdekken, daar is het eenvoudigweg teveel voor.

Wat op je trip sowieso niet mag ontbreken is een bezoek aan het imposante Colosseum, het indrukwekkende plein Piazza Navona en de Spaanse trappen, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad.

Vaticaanstad is eigenlijk een onafhankelijke staat, maar als je in Rome bent moet je hier zeker heen om de Sint Pieter of de Vaticaanse musea te bezoeken. Hier vind je o.a. werken van Michelangelo.

Vergeet niet het Pantheon, een authentiek Romeins gebouw die de tand des tijds goed heeft doorstaan. Van buiten ziet het er grijzig uit, maar des te kleuriger is het van binnen.

Gooi je ook nog even een muntje in de bekendste fontein ter wereld? Misschien brengt deze Trevi fontein je wel geluk!

Rome… wat ben je mooi en wat heb je toch veel te bieden!

OP REIS NAAR Rome MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

Kijk door het ‘Sleutelgat van Rome’. Bij Piazza dei Cavalieri di Malta vind je een deur met een sleutelgat en wie daar door kijkt heeft een adembenemend uitzicht op de Sint Pieter basiliek.