Groepsreizen op maat naar Parijs

Ontdek Parijs

De stad van de liefde ervaren? Parijs wordt door velen gezien als een van de mooiste steden ter wereld – zo niet de allermooiste.

Een bloeiende metropool met meer dan twee miljoen inwoners, maar ook een historische stad waar eeuwen geschiedenis voor het oprapen ligt. Slenter door de heerlijke straten van de ene naar de andere ‘quartier’.

Ga fietsen langs de ontelbare bezienswaardigheden: de Eiffeltoren, het Louvre, de Seine, de Champs-Élysées, de Sacré-Coeur, La Défense, de Arc de Triomph, het Panteon, Hôtel des Invalides en de Notre Dame.

En dan hebben we het nog niet eens over de talrijke musea. Een bezoek aan het Louvre is een must, net als het Musée D’Orsay, het Centre Pompidou en het Musée Picasso.

Ga varen op de Seine, geniet van de prachtige taal, het echte Parijse straatleven en van al het lekkers. Kijk door de ramen van de talloze kunstateliers, pak een terrasje of geniet van het uitzicht op de trappen van de Sacré Coeur. Ben je op zoek naar nog meer plezier, bezoek dan ook Disneyland Parijs!

Parijs een stad om verliefd op te worden en waar je zeker nog een keer naar toe wilt!

OP REIS NAAR PARIJS MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

De catacomben is een populaire excursie, het beste is om deze excursie 6 maanden van tevoren te boeken!