Groepsreizen op maat naar Londen

Ontdek Londen

Londen, een stad die je gezien moet hebben! Je kunt op heel veel manieren deze populaire metropool bekijken. Tijdens een fietstour langs de mooiste highlights van deze prachtige stad, vanaf het water tijdens een river cruise over de Thames of laat je leiden & verrassen door een lokale gids.

Londen is een heerlijke stad om in te verdwalen, want je loopt zo van de ene naar de andere ‘must see’. Start op Trafalgar Square, loop over the Mall naar Buckingham Palace. Vervolgens ga je via Birdcage Walk naar Westminster Abbey met de Big Ben en Houses of Parliament om de hoek. Loop over de Westminster Bridge naar the South Bank en maak een ritje in de London Eye en geniet van het uitzicht. Heb je zin om verder te lopen, dan loop je naar de OXO Tower en vanaf daar naar Tate Modern.

Loop verder langs de rivier na het Shakespeare’s Globe Theatre, over de Millennium Bridge tot je St. Pauls bereikt. Vanaf daar loop je door de Canon Street naar The Monument. Beklim je deze dan heb je vanaf hier ook een prachtig uitzicht. Vervolg je weg via Lower Thames Street en dan kom je al snel bij de Tower of London en de Tower Bridge. En na deze wandeling trakteer je jezelf natuurlijk op een lekker drankje of een ‘fish and chips’ in één van de pubs!

Shoppen doe je in de elegante Londense winkelstraten zoals Oxford Street, Leicester Square en Picadilly Circus. Of bezoek één van de heerlijke markten die je in de verschillende wijken van Londen kunt vinden. En natuurlijk breng je een bezoekje aan het wereldberoemde warenhuis Harrods!

Heb je nog tijd over loop dan ook eens bij een museum naar binnen. Londen heeft er veel en zijn vaak gratis. Onze favorieten zijn het British Museum, het Science Museum en het Natural History Museum.

Meer een sportliefhebber? Ga dan een kijkje nemen achter de schermen bij het wereldberoemde Wimbledon of Wembley stadium of speel het typisch Engelse cricket.

Natuurlijk sluit je je reis af met het hoogtepunt van elke Londenreis: een sprankelende musical in één van de Londense theaters op het West End.

Zoals je ziet zal je je in deze geweldige wereldstad niet snel vervelen!

OP REIS NAAR LONDEN MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

Bezoek ook eens Windsor Castle, Canterbury, Oxford of Cambridge tijdens je Londenreis!