Groepsreizen op maat naar Leuven

Ontdek Leuven

De gezelligste bierhoofdstad van België! Niet alleen vind je in de binnenstad van deze studentenstad veel kroegjes waar het bier rijkelijk vloeit, maar ook brouwerij Artois, tegenwoordig onderdeel van multinational AB InBev, bekend van het pilsje Stella Artois. Een bezoek aan deze van oorsprong Leuvense bierbrouwerij en het proeven van het bekende biertje kun je dus beslist niet overslaan.

Maar Leuven bied je veel meer dan gezelligheid en bier. Namelijk een historische binnenstad met schitterende gotische gebouwen en interessante bezienswaardigheden als het Stadhuis, de Oude Markt, het Tafelrond aan de Grote Markt, de Sint Pieterskerk, het Martelarenplein, de Lakenhal, de Fiere Margriet en verschillende oude kerken.

 Nog niet genoeg gezien, neem dan ook een kijkje in de grote kruidentuin, de Horta Botanicus, of kom tot rust in het Begijnhof. Vergeet ook niet de prachtige musea en abdijen te bezoeken. Ga je liever shoppen ook dat is hier geen probleem.

Na al dit pracht en praal is het tijd voor de inwendige mens. Geniet van het bourgondische leven in de leuke koffiebarretjes, eettentjes en goede restaurants die Leuven rijk is.

Op zoek naar een bruisende stad  niet al te groot en te ver weg, denk dan eens aan Leuven!

OP REIS NAAR LEUVEN MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

Neem stiekem een kijkje in de Universiteitsbibliotheek en beklim de toren voor een prachtig uitzicht!