Groepsreizen op maat naar Hamburg

Ontdek Hamburg

Gezellig, maritiem en trendy! Deze hippe muzikale metropool aan de rivier de Elbe biedt een bijzondere mix van culturele en maritieme attracties die je zeker zullen inspireren!

Hamburg ligt in het noorden, is de grootste havenstad van Duitsland en het iets kleinere zusje van Berlijn. Het is een ontzettend gezellige stad waar veel te zien en te beleven valt!

Wandel door de mondaine Altstadt, langs de grachten, stadsmeer de Alster en in de mysterieuze pakhuizenwijk Speicherstadt. Bewonder de imposante Elbphilharmonie en de moderne HafenCity . Proef de zeelucht in de haven van Hamburg, één van de belangrijkste havens ter wereld, en geniet van het indrukwekkende panorama tijdens een havenrondvaart. 

Of vaar door de stad over de vele grachten. Wist je dat de Elbe en de Alster samen meer water hebben dan Amsterdam of Venetië? Dat zorgt zeker voor sfeervolle selfies en groepsfoto’s van jullie reis.

Ook kun je in Hamburg geweldig winkelen en is er in de avond genoeg entertainment. Bijvoorbeeld in één van de vier muziektheaters tijdens de Disney musical THE LION KING. Eet op spectaculaire wijze hamburgers, ga laser gamen, bowlen of maak een wandeling over de bekende Reeperbahn, de belangrijkste uitgaansstraat van Hamburg.

Heb je nog tijd over, maak dan een uitstapje naar Hanzestad Bremen op slechts 1,5 uur rijden. Duik hier in de wondere wereld van de wetenschap en ruimtevaart en bezoek het Universum® Bremen of EADS Astrium.

OP REIS NAAR HAMBURG MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

Eet ‘gewichtloze’ hamburgers in het achtbaanrestaurant!