Groepsreizen op maat naar Brussel

Ontdek Brussel

Welkom in Brussel, de hoofdstad van Europa. De stad die je vast kent van het Atomium, Manneken Pis, de Grote Markt, het EU-parlement en haar bekende stripfiguren.

De Brusselaars zijn trots op hun stad en terecht! Het middeleeuwse stadscentrum met zijn vele kerken, paleizen en kastelen zal indruk op je maken. Ook de Art Nouveau-wijk is indrukwekkend.
De perfecte plek om je ontdekkingstocht door deze metropool met zijn dorpse gezellige sfeer te beginnen is natuurlijk ’s werelds mooiste marktplaats, de Grote Markt, met zijn gezellige terrasjes en gildehuizen.

En als je toch in Brussel bent geniet dan ook van zijn heerlijke delicatessen zoals Belgische pralines, chocola, wafels en échte friet en honderden soorten bier. Je komt hier dus niets te kort en het is zonde als je één van deze typisch Belgische producten niet hebt geproefd.

Voor de cultuurliefhebbers onder ons zijn er genoeg musea om te bezoeken. Bezoek het Museum voor Moderne Kunst, het Hortamuseum en het Museum van de Stad Brussel in het Broodhuis.
Als je een stripliefhebber bent dan ben je hier aan het juiste adres en moet je zeker een bezoekje brengen aan het Belgisch Stripcentrum. Of maak een wandeling langs de bekende stripmuren!

Zoals je ziet heeft Brussel jou en je groep veel te bieden!

OP REIS NAAR BRUSSEL MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

Dompel je onder in de wereld van de Stripfiguren. Verblijf in het Striphotel Yooma Urban Lodge, maak een Stripwandeling langs de bekende stripmuren van Brussel en bezoek het Stripmuseum!