Groepsreizen op maat naar Barcelona

Ontdek Barcelona

Een reis naar Barcelona, wie kan dit weerstaan? Iedereen die in Barcelona is geweest houdt van deze stad en komt weer terug. Dus het is hoog tijd deze bestemming op je lijstje te zetten voor wie hier nog niet is geweest.

Verken de Gotische wijk Barri Gotic met z’n Romeinse overblijfselen, prachtige paleizen, kernen en gezellige pleintjes. Een van de trekpleisters hier is de Kathedraal aan de Placa de la Seu, deze is gebouwd op de ruïnes van een oude kerk.

Absolute highlight is uiteraard de beroemde Sagrada Familia, ontworpen door Antoni Gaudí. De kerk zal vermoedelijk in 2026 af zijn en men is in 1882 al gestart met de bouw van deze kerk.

Een rondleiding door het beroemde Camp Nou stadion van FC Barcelona mag eigenlijk ook niet ontbreken op de excursielijst, zelfs als je niet van voetbal houdt is dit echt een aanrader.
In het Picasso Museum vind je meer dan 4250 werken van de bekende schilder, het pand bestaat uit 6 paleisjes die onderling met elkaar zijn verbonden.

Bij mooi weer kun je lekker naar het strand en zowel overdag als ’s avonds is het gezellig vertoeven en slenteren over de beroemde La Rambla-boulevard.

Vamos a Barcelona!

OP REIS NAAR Barcelona MET TOUREUROPE

Voeg je favoriete tours toe aan je wensenlijst en wij maken je groepsreis compleet

Melanie TourEurope

TIP VAN MELANIE

Fontein ‘Font Magica’ met een fonteinshow van water en licht, o.a. op de muziek van Freddie Mercury en Montserrat Caballe ‘Barcelona’